E-commerce WebShop

Online shopping är en köparens marknad – och alla är en köpare.

Knacka in i den massiva online-marknaden, gör inköp enkelt för dina kunder och gör försäljningen enkelt (och billigt) för dig själv.

Att få en webbutik är lika enkelt som att klicka på “köp nu”.

Vårt team av digitala specialister leder dig varje steg i vägen genom alla aspekter av att komma igång med en e-handelswebbplats. Vi kommer att utveckla en online-försäljningsplattform som är lätt att hantera och uppdatera, ser fantastiskt ut och ökar den allvarliga försäljningen.

Det bästa med att äga din webbutik?

Tjänsteleverantörer från tredje part tar ut avgifter, begränsar dina möjligheter och kan sluta ta en stor bit av dina intjänade vinster. Att ha din egen onlinebutik byggd på WordPress med WooCommerce, innebär att du inte har några begränsningar för hur du säljer, dina kunder får din varumärkesupplevelse rakt upp till köpbeslutet, och dina vinster är faktiskt din.

Ingår i alla våra e-handels WordPress webblösningar:

Fraktmodul för att automatiskt beräkna fraktkostnaden

SSL-certifikat för säkra betalningar

Payment Gateway integration (så du får betalt!)

Kupong Modul för att erbjuda kuponger, rabattkuponger och presentkort

Dagliga säkerhetskopieringar och återhämtning

Försäljning flöde för att locka mer försäljning

Social integration, recensioner, betyg och inbyggd blogg funktionalitet

Nyhetsbrev Integration och rapportering

Inga extra transaktionsavgifter – någonsin!

Det här är bara några av de alternativ som vi kan lägga till på din e-handelswebbplats. Flexibiliteten hos WordPress tillåter oss bokstavligen att utveckla (nästan) allt du vill ha på din webbplats. Webb- och e-posthantering kommer också som en del av vår onlinebutik, så allt du behöver oroa dig för är att ta hand om dina kunder.

Epixel Media är en kreativ studio som erbjuder 3D-visualisering, animering, design och branding-tjänster skräddarsydda för våra kunders behov.