Webdesign

WordPress Design
Det är officiellt: Besökare från mobila enheter står för mer än 50% av all webbtrafik och över hälften av alla Google-sökningar. Det är därför, det är viktigare än någonsin att ha en webbplats som också fungerar på mobila enheter som på stationära datorer. Det är också därför vi bygger webbplatser som fungerar vackert på alla enheter.

Sökmotoroptimerade webbplatser (SEO)
I slutet av dagen vill du att dina kunder ska kunna hitta din verksamhet online. Sökvänliga design kommer nybakat i varje hemsida vi bygger; så du kan vara säker på att din fantastiska nya hemsida hittas online.

Arbetar på Synlighet
Innan vi ens börjar utforma din webbplats tar vi oss tid att förstå ditt företag och vad du hoppas uppnå. Det innebär att när vi kommer ner till det nitty-gritty företaget, att skapa din nya hemsida, kan vi vara säkra på att vi ger dig en design som passar dina individuella behov.

Designprocessen
Vi kommer att utforma och visa dig den visuella mock-up av vad din webbplats kommer att se ut. Vid denna tidpunkt får du möjlighet att ge feedback om eventuella punkter som du tycker behöver ändras och vårt team kommer att arbeta med dig för att ta itu med dessa och se till att designen är en som du absolut älskar.